Gallerij

Onze passie

Wij helpen jou aan een bijzondere escape room beleving die zich sterk onderscheidt en een maximale ‘wauw’ geeft. Dat doen we met een team van bevlogen interactie- en game ontwerpers die ieder project met hart en ziel ontwerpen en ervaren techneuten die absurde special effects ontwikkelen. We werken met Europa’s beste decorateur voor hollywood-style sets die de spelers de realiteit helemaal doen vergeten.

We helpen parken aan een breder bezoekersbereik met uitzonderlijke attracties en verzorgen memorabele campagnes voor bedrijven en organisties waarbij fun en effectiviteit de hoekstenen zijn. En door het onderscheidende vermogen kunnen escape room ondernemers een hogere ticketprijs vragen voor hun belevingen en rekenen op meer klandizie door hoge toplijst-noteringen!

We werken voor klanten die iets écht unieks neer willen zetten en niet bang zijn buiten de gebaande paden te treden. Ben jij zo iemand? Stuur ons eens berichtje en wie weet zetten we binnenkort samen een unieke ervaring neer!

Back To Top